Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda olabildiğince duygun davranışları sergilemektedir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve sair hayat doluların yangın yahut herhangi bir ivedi pozisyon sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, dokumalması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde dünya almaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hâlet anında insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Başkaca bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Projeye en mutabık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı yakınlarında haydi haydi açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve Yangın Kapısı Fiyatları mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; büküm adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından güvenli olunmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı koca nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları üzere çatı eminği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Report this wiki page